HMG

Zus

085-0778310

images/artiesten/xgestnghnqsc8o80s0.jpg

ZUS, een vrolijk meidenduo bestaande uit twee zussen die zorgen voor compleet amusement met hun zang en dans op het podium. Door de afwisseling van meezingmedleys en eigen nummers weten zij van elk optreden een feest te maken en zijn zij op elk feest of evenement inzetbaar.


Informatie: Zus

Het duo ZUS bestaat uit de zusjes Bo en Kiki die al enkele jaren samen op het podium staan. Beide meiden zijn dol op zingen, dansen en acteren en hebben dus al jaren podiumervaring, ondanks hun jonge leeftijd. Zo speelt Bo in de musical Evita van het Brabants Muziektheater en dansen zowel Bo als Kiki in verschillende dansgezelschappen.

Ook met ZUS hebben de dames al veel podiumervaring. Zo waren ze te zien bij ZAPPLive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant en Toppers van Oranje. Ook traden ze op tijdens de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam en op de Havendagen in Delfzijl. Grote kans dat je dames daarnaast ook wel eens op de radio hebt gehoord.  Singles zoals ‘Zomerzon, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in mijn hoofd’ en ‘Superster’ worden regelmatig gedraaid.

 


TOP 10 - Zus
1. Vandaag
2. Je Laat Me Shinen
3. Helemaal Los
4. De Hele Zomer Lang
5. Geluk Is Een Dans Met Jou
6. Zomerzon
7. Waar ik ga
8. Wat ik wil
9. Rondjes in mijn hoofd
10. Brabant daar brandt nog licht


Genre: Nederlandstalig
Label: Duo,Exclusief
Bekeken: 1121
Waardering: 4.7