HMG

Ellen Jannink

085-0778310

images/artiesten/d1wf8ndtetwso4o844.jpg


Informatie: Ellen Jannink

Al van jongs af aan staat het leven van Ellen Jannink in het teken van zingen en muziek. Als 15-jarige begon ze als leadzangeres in de pop rock coverband “Asylum”. Met deze coverband trad ze regelmatig op en was ze ondermeer te gast bij RTV Oost en radio Veronica. Na ruim tien jaar te hebben opgetreden met de band Asylum’ besloot Ellen zich helemaal te gaan richten op haar gezin. Optreden deed ze uitsluitend bij bijzondere gelegenheden in diverse samenstellingen en met diverse andere artiesten.

Na een optreden in ‘De Sterrenshow’, gepresenteerd door Willie Oosterhuis, werd Ellen meerdere keren gevraagd als solozangeres, met in mei 2016 een eerste solo-single, "Geef het maar toe" als tastbaar resultaat. Geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en opgenomen in de Rooftopstudio's te Holten. Tal van omroepen waaronder diverse regionale zenders zoals RTV Oost, RADIONL en zelfs 3FM, besteedden aandacht aan Ellen's nieuwe single.

Er volgden optredens door het hele land en zelfs in Duitsland. Zo trad ze live op in de uitzending van de RTV Oost familiedag, Euregiotap/TV Enschede, bij RADIONL tijdens de Sneekweek en de Buma NL dag, bij het Gigant FM Gala en het jubileumfeest van Henk Wijngaard. Verder diverse besloten- en tentfeesten, vakantieparken, feestzalen en kroegen.

Het repertoire van Ellen Jannink bestaat verder uit lekkere herkenbare Top 100-nummers, zowel nederlandstalige popsongs van o.a. Bløf, De Dijk en André Hazes, als Engelstalige pop-rocknummers van o.a. Anouk, Kiki-Dee, Armin van Buren, Janis Joplin, Tina Turner, Kings of Leon, Amy Winehouse, Lisa Lois, James Bay, Josh Stone, Aretha Franklin, KT Turnstall, CCR en ABBA. Een breed, afwisselend en veelzijdig repertoire waarmee Ellen Jannink voor vele gelegenheden een passende invulling biedt.

 


TOP 4 - Ellen Jannink
1. Jij Gelooft In Mij
2. Overdoen
3. Dat Komt Door Jou
4. De Weg Naar Jouw Hart


Genre:
Label: Exclusief
Bekeken: 393
Waardering: 0.0