HMG

Diego Holzken

085-0778310

images/artiesten/9946klqs98w8kgk48.jpg

Diego Holzken, die met de single Zonder Jou net een aanstekelijke uptempo Nederlandstalige zomerhit heeft afgeleverd. Het is de volgende stap in een carrière die al van kinds aan in ontwikkeling is. 


Informatie: Diego Holzken

Diego Holzken, die met de single Zonder Jou net een aanstekelijke uptempo Nederlandstalige zomerhit heeft afgeleverd. Het is de volgende stap in een carrière die al van kinds aan in ontwikkeling is. 

Want de in 1993 geboren Diego is zijn hele jeugd al met muziek bezig. Of hij nu aan het draaien is of met een microfoon in de hand op feestjes de boel entertaint, hij is een geboren artiest. Al worden de eerste stappen naar een professionele carrière vele jaren later pas gemaakt als de Sittardse zanger bij toeval op vakantie in Spanje is en in een nabijgelegen hotel een muziekreis met Nederlandse artiesten is neergestreken, een reis die georganiseerd is door kennissen van Diego. Zij vragen hem of hij wellicht ook een liedje zou willen zingen. Hij kiest voor Wolter Kroes’ Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen en daarmee maakt hij grote indruk op het publiek. Het succes smaakt naar meer en is het laatste zetje dat hij nodig heeft om de boel serieuzer aan te pakken.

Vanaf dat moment weet hij het zeker, hij wil optreden en muziek maken. In deze korte periode heeft hij al een aantal leuke hoogtepunten mogen beleven.

Zo heeft hij onder andere mogen optreden op de Kadefeesten in Maastricht waar jaarlijks een paar duizend bezoekers op af komen en is hij in april 2017 uitgenodigd om als artiest mee te gaan op artiestenreis naar het Griekse eiland Kos.

Verder heeft hij als gastartiest opgetreden op evenementen van collega artiesten als Jaman, Ferry de Lits en Django Wagner en stond hij in het najaar van 2017 voor het eerst op de line-up van Het Mega Woonwagenfeest.

Tijdens zijn uitverkochte single presentatie op 24 november 2017 reikte Manfred Jongenelis het eerste exemplaar uit van Diego Holzken zijn debuutsingle ”Alleen Jij”. De tekst en muziek van de single zijn door Manfred Jongenelis geschreven en geproduceerd.

De single is op 6 december 2017 gelanceerd en is onder meer te zien op YouTube en te beluisteren op Spotify.

 

 


TOP 4 - Diego Holzken
1. Zonder Jou
2. Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken
3. Alleen Jij [bs]
4. Alleen Jij


Genre:
Label: Artiest
Bekeken: 418
Waardering: 0.0